fbpx

Cukiműhely

Hagyomány és cukrász specialista célkitűzésekkel vágtunk bele a Cukiműhely létrehozásába célunk hogy a XVI. kerület illetve Budapest édes színfoltja is legyünk. Egyrészt a nagyszüleink tradícióit kívánjuk újra eleveníteni, másrészt a francia vonalú sütemények iránti szerelem által született költeményekkel kényeztetni a vendégeinket – mindezt magas minőségű alapanyagokból.

Alapanyag használatban a belga csokoládé, az állati eredetű tej, tejszín, vaj, a friss gyümölcsök használata az elsődleges és fő szempont. Kizárjuk az állománynövelők, ízfokozók, aromák, margarin használatát.

Az elkészült finomságokat az üzletünkben lehet megvásárolni. Nem egy klasszikus cukrászdát kívántunk létrehozni hanem egy alkotó helyet, ahol csak a képzeletünk és vendégeink ízlésvilága szab határt.

A tortáink készítésénél a hagyományos íz és formavilág mellett az egyediség és az alkotás lehetősége is fontos számunkra.

Műhely bérlés

Ha néhány órára, vagy néhány napra szükséged lenne egy jól felszerelt műhelyre, ahol adott minden eszköz használata és alapanyag is kéznél van akkor jelentkezz, mert rendelkezünk szabad kapacitással, hiszen így alakítottuk ki a helyet.

Egyedi árajánlatért keress minket.

A torta ára: (előleg: 50%)
Formatorta és mentes (cukor-, glutén-, tej-, laktózmentes) torták esetén egyedi árajánlatot adunk!

óra
A torták átvételére hétköznap déltől 18 óráig, szombaton reggel 7-től 13 óráig van lehetőség.