fbpx

Cukiműhely

Budapest desszertje 2022
Budapest aranyalmája

Megálmodtunk egy desszertet, ami egy linzer alapra helyezett mousse kocka. Ezt kívülről részben giandujás tejcsokoládéba forgatott mogyoró borítja. Belsejében almás betét rejtőzik, citrom curddel és narancsos-kávés krémmel, mindezt pedig giandujás tejcsokoládé mousse veszi körül.

A Veranda Delikáton kívül partnereinknél is kapható.

Hagyomány és cukrász specialista célkitűzésekkel vágtunk bele a Cukiműhely létrehozásába célunk hogy a XVI. kerület illetve Budapest édes színfoltja is legyünk. Egyrészt a nagyszüleink tradícióit kívánjuk újra eleveníteni, másrészt a francia vonalú sütemények iránti szerelem által született költeményekkel kényeztetni a vendégeinket – mindezt magas minőségű alapanyagokból.

Alapanyag használatban a belga csokoládé, az állati eredetű tej, tejszín, vaj, a friss gyümölcsök használata az elsődleges és fő szempont. Kizárjuk az állománynövelők, ízfokozók, aromák, margarin használatát.

Az elkészült finomságokat a Veranda Delikátban lehet megvásárolni. Nem egy klasszikus cukrászdát kívántunk létrehozni hanem egy alkotó helyet, ahol csak a képzeletünk és vendégeink ízlésvilága szab határt.

A tortáink készítésénél a hagyományos íz és formavilág mellett az egyediség és az alkotás lehetősége is fontos számunkra.

Tortát rendelnél? Kattints ide!

A torta ára: (előleg: 50%)
Formatorta esetén egyedi árajánlatot adunk!

óra
A torták átvételére hétköznap déltől 18 óráig, szombaton reggel 7-től 13 óráig van lehetőség.