fbpx

Veranda Delikát

Kávézó

“A kávé akkor igazán jó, ha, amikor iszod, időt ad a gondolkodásra. Ez sokkal több egy egyszerű italnál: ez egy esemény, egy hely, ahol lehetsz, de nem egészen olyan, mint igazi helyszín, csak elmerülhetsz magadban, időt ad, de nem igazi órákat, vagy perceket, egy esélyt ad, hogy önmagad lehess, és igyál még egy csészével.”

Üzletünk megnyitása után lettünk a kávé szerelmesei – azóta szinte egy családtaggal bővültünk – Sanremo Opera kávéfőző „személyében”, mely a kávéfőzők egyik csúcsmodellje.

Egyedi pörkölésű kávét kínálunk – Costa Ricai 100 % Arabica kávé – mely közepes pörkölésű, így egy harmonikus eszpresszó alapot kapunk, melyből készülnek a különböző típusú kávék és kávékülönlegességek. Természetesen koffeinmentes kávé élvezőkre is gondoltunk, valamint a laktóz és tejérzékenyek is hódolhatnak szenvedélyüknek nálunk.

Delikát

Veranda Delikát ahol nagyszüleink, dédszüleink korát idéző magyar ízvilágú és hagyományos eljárásokkal készült finomságokat kínálunk vendégeinknek.

Magyar kistermelők, családi vállalkozások házi tejtermékeit, hentesáruit, adalékanyagoktól mentes manufakturális élelmiszereit kínáljuk a vásárlóknak.
Többek között olyan ínyencségekhez juthatnak hozzá a fogyasztóink, mint: szürke marha és bivaly szalámik, házi szörpök, teafüvek, lekvárok, bordzsemek, házi sajt, házi gyümölcsjoghurt, túró és vaj, adalékanyag mentes tejtermékek, mézek, teák, csokoládék, sajtolt olajak, ecetek. Szívesen formáljuk a hozzánk betérő törzsközönség ízlését azzal, hogy olyan termékeket ismertetünk meg velük, melyekhez a hétköznapok során nem juthatnak hozzá.

Azzal tudunk kiemelkedni, hogy termékeinkről részletes információval rendelkezünk, a termelőkről mesélünk, kóstolókat tartunk és vevőink nálunk több tájékoztatást kapnak a termékek összetételéről és a tudatos táplálkozás fontosságáról, valamint az ételallergiásoknak, intoleránsaknak is tudunk segítséget nyújtani.